ETICHETA SPA

CA ODIHNA DVS. SĂ FIE DE NEUITAT,

MERITĂ SĂ ACORDAŢI ATENŢIE URMĂTOARELOR REGULI DE ETICHETĂ

VĂ ODIHNIȚI PENTRU PRIMA DATĂ ÎN  „Wellness & Spa Termal”?
Atunci trebuie să completați declaraţia privind starea sănătăţii și să prezentați la recepție buletinul de identitate.

PENTRU CONFORTUL DVS

Vizitatorii centrului nostru primesc halate de baie, cearşafuri şi prosoape. Vă rugăm, după vizita Dvs., să le lăsaţi în coşurile pentru lenjeria utilizată de la recepţia complexului. Pentru păstrarea obiectelor de valoare puteţi sa folosiţi safeurile individuale din holul complexului. Administraţia nu poartă răspundere pentru pierderea obiectelor de valoare, care nu au fost transmise spre păstrare.

POLITEŢEA REGILOR

Pentru a asigura confortul maxim Clienţilor noştri, complexul „Wellness & Spa Termal
şi rezervă dreptul de a limita numărul de persoane, care se află simultan în Centrul spa. În acest scop vizitarea centrului spa se efectuează doar cu înscriere prealabilă, cu cel puţin cu 1 (o) zi înaintea
vizitei planificate. În perioada de iarnă înscrierea prealabilă se efectuează cu 3-5 zile înainte. În cazul, în care în ziua solicitată de către Client, nu sunt locuri disponibile, complexul Spa își asumă dreptul să îi refuze Clientului şi să îi propună о altă zi liberă.

FIȚI ATENȚI!

În scopul de a nu dăuna sanătăţii Dvs., vă rugăm, să informaţi ghidul spa sau maestrul centrului „Wellness & Spa Termal” despre orice problemă de sănătate pe care о aveţi sau dacă nu vă simțiți bine (tensiune arterială, alergii, sarcină).

Vizitatorul poartă răspundere pentru deteriorarea, pierderea și cauzarea altor prejudicii complexului „Wellness & Spa Termal”. Nu lăsați lucrurile personale nesupravegheate. Lucrătorii complexului nu poartă răspundere pentru obiectele pierdute.

ANULAREA VIZITEI

Pentru a anula vizită în zona aqua, Dvs. aveţi la dispoziţie 24 de ore, iar pentru anularea procedurii – 4 ore. În cazul, în care clientul nu se încadrează în termenii prevăzuți de anulare prealabilă vizitei sau a procedurei, ele vor fi considerate ca prestate şi scăzute din contul abonamentului sau ClipCardului Dvs.Vă rugăm să respectaţi această regulă.

ATENȚIE!

 În centrul nostru sunt interzise:

  • Producerea zgomotului, comunicarea zgomotoasă, care creează

disconfort celorlalte persoane ce se află în complex.

  • Aflarea în zona aqua fără costum de baie și șlapi.
  • Accesul copiilor cu vârsta sub 14 ani și a vizitatorilor cu boli de piele;
  • Intrarea în stare de ebrietate sau cu escortă sunt strict interzise!
  • Utilizarea remediilor igienice personale: a remediilor cosmetice pentru corp, a diverselor crupe, a măturilor de baie. De asemenea se interzice aducerea şi consumarea produselor alimentare şi băuturilor personale.
  • Se interzice fotografierea şi filmarea profesională fără acordul prealabilă cu administraţia.
  • Complexul „Wellness & Spa Termal” îşi rezerva dreptul de a refuza admiterea şi deservirea Clientului în cazul încălcării a normelor noastre de etichetă.

FIȚI ATENȚI!

Vizitatorul poartă răspundere pentru deteriorarea, pierderea și cauzarea altor prejudicii complexului „Wellness & Spa Termal”. Nu lăsați lucrurile personale nesupravegheate. Lucrătorii complexului nu poartă răspundere pentru obiectele pierdute.

PLATA

Toate plăţile pentru serviciile centrului „Wellness & Spa Termal se efectuează până la ora 22:30, în valută națională. La dorinţă, clientul poate lăsa la recepţie bacşiş pentru maeştri.  

INTERVALELE DE ODIHNĂ DIN CADRUL COMPLEXULUI:

  • Luni: 09:00-12:00, 12:30-15:30, 16:00-19:00
  • Marți- Duminică: 9.00 – 12.00, 12.30 – 15.30, 16.00 – 19.00, 19:30 – 22.30

 

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.

Ok