head

Aqua Zona Wellness & Spa Termal

Aqua Zona

Aqua-zone - este un teritoriu luxos pentru o odihnă de neuitat, care va contribui nu doar la relaxare, eliminarea emoțiilor negative, revigorare și încărcare cu noi forțe, în plus veți avea grijă de sănătatea Dvs. 

 

La dispoziția Dvs.:

 
 
• Piscină (lungimea 16 m, temperatura 27-28 o C, hidromasaj, aero-masaj …)
• 2 fonturi diferite de temperatură pentru contrast (9-10 și 34-35 o C)
 

BAIA RUSEASCĂ

 

Baia rusească - provine din vremuri îndepărtate. Primele mențiuni au fost făcute în secolul I î. de .Hr. Este un vindecător popular cunoscut,  care ajută tratarea multor maladii, la eliminarea stresului și a oboselii și la combaterea excesului de greutate.

Baia antrenează perfect mai multe sisteme de organe. Aceasta este de două ori mai utilă pentru persoanele ce efectuează o muncă fizică activă și pentru sportivi. După un stres fizic puternic, toți mușchii sunt în formă bună, iar camera cu aburi îi ajută să se relaxeze cât mai mult posibil, reducand astfel durerea și făcându-i elastici.

 

SAUNA FINLANDEZĂ

 

 

Sauna finlandeză - în Finlanda, sauna este cunoscută de cel puțin ultimii două mii de ani. De-a lungul mai multor secole aceasta aduce oamenilor sănătate și longevitate, ajutând la curățarea organismului de toxine și la restabilirea tonusului muscular. Contribuie la eliminarea stresului și relaxare. 

 
 

HAMAMUL TURCESC

 

Vizitând în mod regulat hamamul, vă puteți debarasa de mai multe afecțiuni ale sistemului respirator, combate răcelile, baia este indispensabilă pentru curățarea pielii și deschiderea porilor acesteia.

Contribuie la normalizarea circulației sanguine, ajută în lupta împotriva excesului de greutate și a insomniei.

 

SAUNĂ INFRAROȘIE

 

Saună infraroșie – în ultimul timp devine din ce în ce mai populară datorită gamei largi de calități curative. Contribuie la eliminarea toxinelor, activarea metabolismului, îmbunătățirea culorii pielii, îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice, accelerează recuperarea mușchilor și articulațiilor după un efort fizic.

 

OFURO JAPONEZ

 

Ofuro japonez – este  important din start să vă programați psihologic la odihnă și relaxare , după părerea japonezilor, se atinge efectul curativ în urma procedurii.  Contribuie la fortificarea sistemului imunitar, la eliminarea stresului.

După o vizită în ofuro, o persoană are o senzație că este mult mai tânără, mai viguroasă și mai sănătoasă, atât la nivel fizic, cât și la nivel spiritual. Acesta este locul perfect pentru a pierde în greutate și pentru a obține o formă bună într-un mod rapid. Contribuie la tratamentul și prevenirea unei multitudini de boli, inclusiv al sistemului cardiovascular.

 

JACUZZI

 

Jacuzzi - utilizat pentru prevenirea și tratamentul multor maladii. Hidromasajul este o procedură unică bazată pe efectele vindecătoare ale apei, bulelor de aer și presiunii blânde asupra țesuturilor corpului uman. Efectele curative ale hidroterapiei pot ameliora simptomele artritei prin ameliorarea temporară a durerii cronice. 

 

 

CAMERĂ DE ODIHNĂ CU LĂMPI SALINE

 

Lampa salină nu este doar o lampă originală și un decor minunat. Cea mai importantă calitate a lămpii saline este că aceasta poate avea grijă de sănătatea Dvs.!

Fortifică sistemul imunitar, contribuie la prevenirea răcelilor și a altor boli. Contribuie la relaxarea psihologică și emoțională după o zi grea de muncă. Încăperea în care este instalat acest dispozitiv util capătă un microclimat și un confort deosebit.

 

 

FITO-BAR

 

În timpul relaxării, timpul zboară neobservat, iar senzația de foame sau sete se poate face simțită. Prin urmare, instalați-vă confortabil în zona barului din hol sau în aqua-zone, iar barmanul vă va ajuta în alegerea băuturilor și gustărilor.

Puteți comanda ceai infuzat pentru orice gust, cafea și băuturi răcoritoare, smoothie-uri, sucuri proaspete și multe altele.

* Achitarea comenzii la bar se efectuează după odihnă, la recepție.

 

 

O singură vizită – 35€ (durata – 3 ore)

 

 

• Până la 10 persoane, până la orele 00:00 - 80€ — 60 minute
• Până la 10 persoane, după orele 00:00 - 70€ — 60 minute
• Peste limită, pentru o persoană - 4€
• Abonament pentru arenda zonei aqua - 400€ — 8 ore
• Arenda setului pentru odihnă (halat, prosop, cearșaf) - 50 lei/buc.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.

Ok